fbpx

Duivenissen

Inlogformulier

Google+

I have a dream (dec. 2017)

Ik wil niet oneerbiedig zijn ten overstaan van Martin Luther King Jr die deze legendarische woorden sprak in het kader van zijn geweldloze strijd voor de "gedroomde" gelijkheid tussen blanken en Afro-Amerikanen. Maar ik heb ook een droom en die wil ik met jullie delen...

Noot: toen mijn droom reeds op papier (lees: op de computer) stond, barstte de hele schandaalsfeer los rond de meer dan vermoedelijke verkiezingsfraude... Ik moet eerlijk zeggen, dat mijn droom toen al wat uiteenspatte, maar leest u toch maar verder. We blijven dromen maar dan liefst met bestuursleden die correct en democratisch werden verkozen.

Interregnum

De KBDB en met haar de Belgische duivenliefhebbers bevinden zich sinds de recente verkiezingen in een overgangsperiode... een overgang tussen 6 jaar beleid van de huidige ploeg en de installatie van een nieuw bestuur. En geef toe: zowat iedereen kijkt een beetje uit naar een diepgaande koerswijziging binnen de KBDB.

Lees meer: I have a dream (dec. 2017)

Vrede op aarde... aan alle mensen van goede wil
Kerstmis 2015

Vind jij dit ook een nogal selectieve - of moet ik zeggen discriminerende - wens van vrede? Zelf heb ik daar in het verleden nooit zo bij stil gestaan. Wat wensen we dan aan de mensen die niet van goede wil zijn... of zijn die er niet?

 

Symbool van de vrede

De duif is het symbool van de vrede...

Lees meer: Vrede op aarde... (dec. 2015)

De Kleine Prins

"De Kleine Prins"... het zou de naam van een duif kunnen zijn, hoewel je die met het oog op buitenlandse belangstelling dan beter "The Little Prince" zou noemen. Maar het gaat nu eens niet over duiven, of misschien juist wel...

De Kleine Prins waar wij het hier over hebben is de gekende sprookjesfiguur uit het gelijknamige boek van Antoine de Saint-Exupéry.

Lees meer: De Kleine Prins

Hits

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten